Dynaset

HGV Säätyvät generaattorijärjestelmät

Säätyvä hydauligeneraattorijärjestelmä (HGV) on tarkoitettu moottoriajoneuvoihin, kuten pakettiautoihin, rekkoihin ja veneisiin tuottamaan korkealaatuista 230V ”verkkovirtaa” tai jopa 400V 3-vaihesähköä. Järjestelmä on kokonaisratkaisu, joka voidaan asentaa täydellisenä, hydraulijärjestelmä mukaanlukien. Tällöin se soveltuu myös ajoneuvoon, jossa ei ole hydraulijärjestelmää.

Järjestelmä on hiljainen käytössä. Koska se koostuu pienikokoisista elementeistä, sen sijoittaminen myös ahtaisiin paikkoihin on kivutonta. Lisä-äänieristys on myös tällöin helppoa.

Suoraan ajoneuvon moottoriin kytketty järjestelmä toimii käytännössä millä tahansa kierroslukualueella vapaakäynnistä täyskaasuun. Koska kierrosluvut voidaan pitää matalina ja järjestelmä toimii ilman erillistä polttoainetta, sen käyttökustannukset ovat matalat.

Järjestelmän ydin on itseherätteinen hydrauligeneraattori, joka muuntaa hydraulivoiman sähköksi. Generaattorin toiminnan tekee luotettavaksi ja turvalliseksi automaattinen pyörintänopeudensäätöventtiili sekä automaattinen jännitteensäädin.

Generaattorin lisäksi järjestelmäkokonaisuuteen kuuluvat hydraulipumppu, solenoidiventtiili sekä generaattorin osana tai erillisenä yksikkönä tuleva öljynjäähdytin. Ulkoisen sähkökeskuksen asentaminen ajoneuvoon mahdollistaa vaivattoman sähkönoton useille laitteille. Tarvittaessa järjestelmään asennetaan myös kompakti hydrauliikkaöljysäiliö.

Ulkoisen sähkökeskuksen tai useiden pistorasioiden asentaminen ajoneuvoon mahdollistaa vaivattoman sähkönoton useille laitteille.

Standardimallit

 

 

Säätyvät generaattorijärjestelmät

Tehokasta tasaista sähkötehoa moottoreista tyhjäkäynniltä täysille kierroksille:

Kuorma- ja pakettiautot, palo- ja pelastusautot, veneet ja laivat, tehoyksiköt, vakiolämpötilakuljetukset, myymäläautot jne.

Vaihtovirtaa peruskoneen moottorista koko kierrosalueella: valaistus, lämmitys, jäähdytys, säkötyökalut, konttikuljetukset jne.

Hydrauliikka säätää automaattisesti tasaisen taajuuden koko moottorin kierrosalueella ja jännitesäädin pitää ulostulon vakaana kuormituksen muuttuessa. Täydellinen järjstelmä maailman parhaalla teho-painosuhteella takaa helpon asennuksen. HGV-hydrauliikka voi käyttää myös muita laitteita, lisävaruste.

Lataa Säätyvä Generaattorijärestelmä -esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.