Dynaset

PPL Putkenpesulaitteet

Hydraulinen letkukela on tarkoitettu letkun kätevään työnaikaiseen varastointiin sekä nopeaan ja turvalliseen korkeapaineletkun käsittelyyn.

Yhdessä Dynaset Oy:n hydraulisen korkeapainepumpun kanssa se on olennainen osa ammattitason putkistonpesulaitteistoa.

Tyypillisiä putkistonpesulaitteiston käyttökohteita ovat tukkeutuneiden putkien ja viemärien avaaminen suihkusuuttimien avulla, putkien ja viemärien sulatus sekä korkeapainepesu pesupistoolilla.

Letkun uloskelaus on vaivatonta, koska kela pyörii vapaasti letkua vedettäessä tai syötettäessä putkeen. Kela voidaan lukita hydraulisesti mihin tahansa asentoon. Letkukelaa ohjataan manuaalisella tai solenoidiohjausventtiilillä, jossa on asennot lukitukselle, kelaukselle ja vapaalle pyörinnälle.

Hydraulisen letkukelan toimintakuntoon saattaminen on helppoa: se kytketään virtauksenrajoittimella varustetun hydraulisen korkeapainepumpun hydrauliikkapiiriin.
Letkukelan pyörintänopeutta säädetään kelan moottoria pyörittävää hydraulivirtausta muuttamalla.

Kelausvoima on esisäädetty 800 N:iin, joka vastaa 50 barin painetta. Asetusta vaihdetaan paineensäätöventtiilin avulla.
Dynaset tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia suuttimia putkenpesuun, -sulatukseen ja muihin tarkoituksiin. Suutin liikkuu putkessa taaksepäin suuntautuvien vesisuihkujen avulla eteenpäin ja pesten vaivattomasti putkea jopa 100 metrin matkalta.Hydrauliset putkenpesulaitteet

 

 

 

 

 

Putkenpesulaitteisto


TUTUSTU: Dynaset YouTube-videot

Putkenpesulaitteet

PPL toimii itse vetävällä korkeapaine-vesi-rekyylisuuttimella putkien ja viemäreiden puhdistamista ja tukosten avausta varten.

Paketti- ja kuorma-autot, traktorit, imuautot, perävaunut jne.

Peseminen, tukosten avaus, sulatus, huuhtelu ja huoltotyö viemäreille, putkille, salaojille, rumpuputkille jne.

Luotettava HPW-hydraulimäntä-vesimäntä pumppu, itseimeytyvä pulsaatiosuutin pesee putket yli 100 m ja pystyviemärit 10 kerrokseen. Hydraulinen letkukela vetää suuttimen ulos ja tyhjentää putken helposti. Lisävarusteena vedenkuummennin tehostaa rasvan ja kalkkeutuman poistoa.

Lataa Putkenpesulaitteet-esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.