Dynaset

HPW-DUST Pölynsidontajärjestelmät

Työmaapöly hallintaa ympäristöä likaamatta.

Dynaset-pölynsidontajärjestelmän käyttö esimerkiksi purku- ja murskaustyömailla parantaa huomattavasti työn tehoa ja turvallisuutta. Sen avulla työmaan ilma pysyy silminnähden kirkkaanpana. Näkyvyys paranee huomattavasti ja ilmaa on turvallisempi hengittää; jopa pölyn haju ja maku katoavat.

Järjestelmää voidaan käyttää tehokkaasti miltei kaikessa konetyössä jossa pölynmuodostus on suurta. Kaupunkialueella pölynsidonta on ensiarvoisen tärkeää ympäristön likaantumisen estämiseksi. Suurimman hyödyn järjestelmästä saa voimakkaimmin pölyä tuottavassa toiminnassa, kuten kiviainesta murskatessa tai puomiin kiinnitettyä murskainta käyttäessä. Se käy mainiosti myös esim. koura-, pora- tai vasarakäyttöön tai kuivan maa-aineksen työstämiseen.

Pölynsidontajärjestelmä perustuu tehokkaaseen Dynaset-korkeapainepumppuun. Korkeapainevettä suihkutetaan erityissuuttimien läpi suoraan käsiteltävään kohtaan. Tällöin sumumainen vesi sitoo pienemmätkin pölyhiukkaset kastellen ne ja saaden ne putoamaan hallitusti maahan sen sijaan että ne jäisivät vapaasti leijailemaan.

Järjestelmässä on kaksi eri tehoasetusta, joiden avulla käytettävää vesimäärää on mahdollista säädellä tilanteen mukaan sopivaksi. Pienten vesihiukkasten ja korkean paineen ansiosta hyvä lopputulos saadaan pienellä vesimäärällä. Tämä estää työmaan liiallista kastumista ja mudan muodostumista. Käytettävä vesi voidaan ottaa kiinteästä vesilinjasta tai erikseen asennettavasta säiliöstä.

 

Pölynsidontajärjestelmä


TUTUSTU: Dynaset YouTube-videot

Pölynsidonta

Tehokas pölynsidonta perustuu, ultrapienipaineiseen vesisumuun, joka on hyvin suunnattavissa ja kuluttaa äärimmäisen vähän vettä eikä kastele.

Murskaimet, pulveroijat, pitkäpuomi purkukoneet, kuormaajat, iskuvasarat, porta, kourat, murska-asemat jne.

Kaivokset, louhokset, purkutyöt, materiaalikäsittely, kierrätys, murskaus, jätehuolto jen.

Atomisoivat vesisumusuuttimet kohdennettuu pölynsidontaa. Turbo- tai pyörivä varjosuutin työympäristön pölynsidontaan. Pieni vedenkulutus - ei pölyä, ei kastelua. Puhdas ilma, laadukas työ, pitkät huoltovälit suodattimiin, jäähdyttimiin jne.

Lataa Pölynsidontajärjestelmät -esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.