Dynaset

HPW-FIRE Palonsammutusjärjestelmät

Hydraulisen korkeapainepumpun ja paineveden sumustavien erikoissuttimien ansiosta korkeapainesammutusjärjestelmällä saavutetaan erinomainen sammutusteho.

Kevyitä ja käteviä pesupistooleja käyttämällä jopa hankalien paikkojen sammutustehtävät hoituvat vaivattomasti ja turvallisesti. Sammutusmateriaalina voidaan käyttää myös vaahtoa. Vesileikkaaminen ja -piikkaaminen on usein tarpeen sammutustehtävissä, jotta sammutusvesi saadaan esteiden läpi tai leikattua piilevät palopesäkkeet esiin rakenteista. Vesileikkauksessa korkeapainepumppua käytetään tehokkaan pesupistoolin ja erityissuuttimien kanssa.

Dynaset tarjoaa myös hydraulisia palopumppuja, jotka on erityisesti suunniteltu tehokkaaseen ja luotettavaan palontorjuntaan. Saatavilla on myös paloautoihin tarkoitettuja pelastusvälinekoneikkoja, joiden avulla erilaisten pelastutyökalujen käyttö on tehokasta ja helppoa.

Sammutuslävistin on uudenlainen ja turvallisempi rakennusten sammutustyökalu. Lävistin viedään puomistolla tai nostokorin alla palavan tilan kohdalle ja laite lyödään hydraulisesti tuhannen kilon voimalla seinästä, ikkunoista tai katosta läpi. Tämän jälkeen laite aloittaa automaattisen korkea- tai matalapainesammutusveden suihkuttamisen laskien tehokkaasti ja turvallisesti lämpötilaa, jolloin pelastushenkilöstö voi turvallisemmin mennä sisään.

Korkeapainesammutusjärjestelmät

 

Korkeapaine palonsammutusjärjestelmät


TUTUSTU: Dynaset YouTube-videot

Palonsammutus

Korkea paineatomisoituus vesisummun perustuva sammutusjärjestelmä tukahduttaa palon ilman vesivahinkoja.

Palo- ja tikasautot, kurma-autot, nostolavat, mönkijät, maatoajoneuvot jne.

Palontorjunta, vaahdotus, korkeapainepesu ja -puhdistus jne.

Täydellinen järjestelmä: HPW-männästä-mäntään korkeapainepumppu, vaahtoinjektori (0-6 %), virtauskiertoja ja monitoimisammutuspistoolilla: sumu, pistesuihku, lävistin ja vaahto samassa. Käyttövoima tulee ajoneuvon omasta moottorista hydraulisen voiman ulosoton avulla. Samasta hydrauliikasta myös generaattori, pelastustyökalut, CAFS-kompressori jne.

Lataa Palonsammutusjärjestelmät-esite

Lataa palolävistinesite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.