Dynaset

HMG Hydrauliset magneettigeneraattorit

Hydraulinen magneettigeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tehokkaasti magneetin käyttövoimaksi.

Hydraulista nostovoimaa

Hydraulinen Dynaset-magneettigeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tekkaasti magneetin käyttövoimaksi.

Tehoa aina, luotettavasti

Hydraulisella magneettigeneraattorilla varustettu työkone on aina valmiina kaikenlaiseen materiaalikäsittelyyn millä tahansa soveltuvalla magneetilla. Hydraulinen magneettigeneraattori käynistyy hydrauliikan varmuudella eikä vaadi erillistä erillistä polttoainetta.

Nopea, kestävä ja turvallinen

Nopea automaattinen vastamagnetointi takaa ripeän ja täsmällisen raudankäsittelyn. Laitteen tärinätön käynti ja automaattinen pyörintänopeudensäädin turvaavat pitkän ja turvallisen käyttöiän.

Sähkö myös ulkoisille laitteille

Magneettigeneraattoriin voidaan liitää AC-varustus, jolloin siitä saa käyttövoimaa sähkötyökaluille ja toimilaitteille. Laitteen tuottaman sähkön kVA-yksikköhinta on edullinen.

Kompakti

Kompakti hydraulinen magneettigeneraattori on suunniteltu erityisesti liikkuvan kalustoon soveltuvaksi. Magneettigeneraattori on kytkettävissä turvallisesti kaikkiin hydraulijärjestelmiin. Hydraulivoiman tehokkaasti sähköksi muuntava magneettigeneraattori on metallinkäsittelymagneetin täydellinen voimanlähde. Magneettigeneraattorin ominaisuuksiin kuuluvat helppokäyttöinen ja nopea vastamagnetointi. Magneettigeneraattoriin voidaan asentaa AC-varustus, jolloin siitä saadaan laadukasta sähköä työkaluille ja toimilaitteille. Näin työkoneen käyttömahdollisuudet laajevat edelleen.

 

 Hydrauliset magneettigeneraattorit

Nostomagneetit

 

Hydraulinen magneettigeneraattori


TUTUSTU: Dynaset YouTube-videot

Hydrauliset Magneettigeneraattorit

Täydellinen nostomagneetin teholähde, joka toimii joka koneen hydrauliikalla:

Materiaali- ja romun kuormaajat, kaivinkoneet, nosturit, kuorma-autot, purkutyökoneet, kuormaajat jne.

Romumetallin kuormaus, kierrätys, erottelu, siivous ja käsittely, valut, raudat, leikkeet, lastut, kuona jne.

Toimii laajalla moottorin kierrosalueella, pieni öljyvirtaustarve. Automaattinen jännitteensäätö. Helppo painonappiohjaus koneen ohjaussauvaan. Nopea automaattinen vastamagnetisointi lajittelutoiminnalla. Lisävarusteena ulostulo työkaluille, sähköhitsille jne.

Lataa Hydraulinen Magneettigeneraattori -esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.