Dynaset

KPL Kadunpesulaitteet

Dynaset Oy:n kehittämät ja valmistamat kadunpesulaitteistot soveltuvat useisiin moottoriajoneuvoihin.

Kadunpesulaitteiden ydin on patentoitu hydraulinen korkeapainepumppu, joka toimii ajoneuvon hydraulijärjestelmän tuottamalla voimalla. Sen huikea teho perustuu korkeapainepumpun tuottamaan painevesisuihkuun, jonka pesuteho nousee edelleen erikoissuuttimien avulla.

Korkeapainevesisuihkut toimivat lanan tapaan, työntäen mudan ja irtokappaleet haluttuun suuntaan. Korkean paineen ansiosta pesualaan suhteutettu vedenkulutus on erittäin alhainen (alle 1 l / m2 painealueella 90 - 200 bar). Pesun jälkeen pinta on nopeasti kuiva. Pinnasta myös tulee syväpuhdas, eikä se pölyä kuivuttuaan. Pienen vedenkulutuksen ansiosta suuria alueita saa tehokkaasti pestyä pienelläkin ajoneuvolla.

Kääntyvä, tukirenkaalla varustettu pesuputki mahdollistaa vaivattoman ja luotettavan pesun. Liikuteltavaan pesuyksikköön liitetyn pesupistoolin avulla myös sisäänkäyntien, nurkkien ym ahtaiden paikkojen lisäksi patsaiden, penkkien jne peseminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Kone: Kuormaaja, traktori jne.


 

Koneet erillisellä vesisäiliöllä


 

Dynaset kadunpesulaite


TUTUSTU: Dynaset YouTube-videot

Kadunpesulaitteet

Korkeapainepesu tuottaa puhdasta pölytöntä jälkeä pienellä vedenkulutuksella. Säännöllinen painepesu säilyttää pinnat uuden veroisina pelkällä vedellä. Hiekan ja pölyn poistuminen parantaa myös ilman laatua:

Kuormaajat, traktorit, kuorma-autot, Pick-upit, harjakoneet, kiinteistöhuolto- ja kunnallistekniikkan koneet, imulakaisukoneet jne.

Tiepintojen, tunneleiden, torien, karjasuojien, kattojen, liikennemerkkien jne. korkeapainepesu.

Tehokas pesu vedellä jopa alle 1 litra/m2. Käsipistooli tekee KPL:stä monipuolisen yleispesurin. Lisävarusteilla soveltuu myös mm. kaupunki-ilman puhdistukseen/viilennykseen, tiemerkintöjen poistoon, putkistotukosten avaukseen jne.

Lataa Kadunpesulaitteet-esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.