Dynaset

HPW Hydrauliset korkeapainevesipumput

Hydrauliikasta korkeapainevettä

Hydraulinen korkeapainevesipumppu muuntaa työkoneen hydraulivoiman tehokkaasti korkeapainevedeksi. Korkean paineen ansiosta se pystyy tuottamaan suuren vesitehon pienelläkin vesimäärällä. Pumppu on helppokäyttöinen eikä itseimevänä vaadi syöttöpainetta.

Alhaiset käyttökustannukset

Pieni koko, keveys, kestävä rakenne ja pieni vedenkulutus tekevät HPW-pumpusta edullisen käytössä. Kompakti pumppu voidaan asentaa miltei mihin tahansa paikkaan koneessa.

Kestävä, kompakti ja helppokäyttöinen

HPW-pumpun patentoitu rakenne ei sisällä lainkaan pyöriviä osia. Se on kooltaan ja painoltaan vain murto-osan samantehoisista painepumpuista. Malliston monenkokoisissa ja -tehoisissa pumpuissa on sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Pumppu on erinomainen päivittäisessä pesu-urakoinnissa ja muissa puhdistustöissä. Se soveltuu myös mm. pölynsidontaan, palontorjuntaan ja teollisuuskäyttöön.Mallisto


 
 
 

Hydraulinen korkeapainevesipumppu vesirusnauksessa ja -piikkauksessa


TUTUSTU: Dynaset YouTube-videot

Hydrauliset korkeapainevesipumput

Erinomainen luotettavuus ja maailman paras teho-painosuhde. Tehokas hydraulimännästä-mäntään periaate ilman pyöriviä osia takaa luotettavuuden myös likaisissa töissä. Rajoittamaton kuivakäynti ja hyvä imukyky varmistavat helpon painepesun tai pumppauksen säiliöstä tai vaikka ajasta.

Kuormaajat, traktorit, kuorma-autot, nostolavat, kaivinkoneet, betoniautot, puhtaanapitokalusto, palo-, pelastus- ja huoltoajoneuvot, laivat, tehoyksiköt jne.

Korkeapainepesu, katujen-, putkistojen- ja jäteastioiden puhdistus, pölynsidonta, vesipiikkaus ja -rusnaus, palontorjunta, porausneste huuhtelu, vesihydrauliikka, pesurobotit, painetestaus, offshore- ja vedenalainen työ jne.

Lineaarinen paineen ja virtauksen säätö 0-100% suoraan hydrauliikkateholla. Ei pyöriviä osia, vai kaksi liikkuvaa osaa - äärimmäisen luotettava, huoltovapaa ja kompakti.

Lataa Hydraulinen korkeapainevesipumppu-esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.