Dynaset

HWG Hydrauliset hitsausgeneraattorit

Dynaset hydraulihitsi on hydraulikäyttöinen hitsauslaite, jolla saat huippuluokan hitsausominaisuudet ja sähköä työkaluille - kaikkialla, missä on koneita töissä.

Huippuluokan hitsausominaisuudet

Hydraulihitsi korvaa perinteisen hitsaus-laitteen erinomaisesti mobiilikäytössä. Liimapuikkotunnistin ja korkea sytytysjännitepulssi tekevät hitsaamisesta vaivatonta. Hydraulihitsien IP-luokka on 34 (kannettavat) ja 23 (K-sarja). Laitteen tuottama hitsausvirta sopii kaikille puikkolaaduille. Kaikkiin malleihin käy vähintään 4mm puikko.

Maailman kevein maastohitsauslaite

Teho-koko-suhteeltaan hydraulihitsi on lyömätön tehopakkaus. Laite on varmatoiminen, käynnistyy luotettavasti eikä vaadi erillistä polttoainetta. Tärinätön käynti ja automaattinen ylikuumenemissuoja takaavat luotettavan ja turvallisen käytön.

Monikäyttöinen

Automaattisen pyörintänopeudensäätimen ansiosta hitsi on vaivattomasti kytkettävissä monenkokoisiin työkoneisiin. Mallistossa on peruskäytöstä aina vaativimpaan ammattikäyttöön soveltuvia laitteita.

Kannettava hydraulihitsi apusähköllä

Dynaset Oy:n kannettavat hydraulihitsit apusähköllä (220/110) ovat maailman keveimpiä. Niiden teho suhteessa painoon ja mittoihin tekee maastohitseistä korvaamattomia apuvälineitä työmaalla, jonne hitsi on helppo ottaa mukaan tai asentaa pieneenkin työkoneeseen.

Kannettava hydraulihitsi (mallit HWG 200 ja HWG 250) on varustettu kädensijalla. Kannettavissa hitseissä on portaaton hitsausvirran säätö.

K-sarjan hydraulihitsi 1-ja 3-vaihesähköllä

Tehokkaat K-sarjan hydraulihitsit tuottavat korkeatasoisen hitsausvirran lisäksi laadukasta 1-ja 3-vaihesähköä. K-sarjan hitseihin sopii jopa 7mm:n puikko.

Hitsausvirran säätö on moniportainen. Kaikissa malleissa hitsausjännite on 22-32 VDC.


Hitsauskonemallisto - Kannettavat

 

Hitsauskonemallisto - K-sarja

Hydrauliset hitsausgeneraattorit

Maailman pienin ja kevein hitsausgeneraattori konetöihin: jopa 400 A hitsausvirtaa aina mukana.

Rakennus- ja kaivoskoneet, porauskoneet, huoltoajeneuvot, nosturit, metsäkoneet jne.

Asennus- ja korjaushitsaukset peruskoneesta. Teräsrakenneasennukset, putkilinjat, poraussuojaputket ja -paalut, kulutusosien vaihto ja huolto jne.

Ammattilaisen tasavirtahitsi herkällä sytytyksellä ja laajalla hitsausvirtasäädöllä kaikille puikkotyypeille. Lisäpistorasia sähkötyökaluille, työvaloille yms., myös 3-vaihevirtaa. Suunniteltu vaativaan ulkotyöhön. Pieni laite on helppo sijoittaa koneen mukaan tai liittää pikaliittimillä joka koneesta.

Lataa Hydrauli-hitsausgeneraattori-esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.