Dynaset

HMAG Hydraulimagneetit

Yksinkertaisella lisälaitteella magneettinostimeksi.

Hydrauliikasta magneettista kierrätysvoimaa

DYNASET hydraulimagneetilla erottelee helposti kaikesta romusta ja purkujätteestä arvokkaat teräkset kierrätykseen ja jäljelle jää energiaksi sekä täytemaaksi sopiva jae.

Vahvaan teräsrunkoon rakennettu integroitu magneettiratkaisu. Nopea kytkeminen kaivinkoneen, materiaalinkäsittelylaitteen tai kuorma-auton nostiment lisälaitehydrauliikkaan puomin päässä ja magneettinostin on valmis. Kierrätystyöt, purkutyömaat tai putkien asennustyössä hyötyy integroidusta magneetista. Magneetti on varustettu nostoketjuin, pikakiinnityslevyllä tai kouratartuntasienellä. Lisälaite muuttaa minkä tahansa nostimen magneettiseksi materiaalin käsittelijäksi.

Nopea, kestävä ja helppo

Nopea vastamegnetointi irrottaa kuorman nopeasti, mikä takaa nopean ja tarkan käsittelyn. Värinätön ja varma toiminta koneen kaikilla käyntialueilla takaa turvallisen ja pitkän käyttöiän.

Joustava ratkaisu

Hydraulimagneetti toimii kaikissa työkoneissa, joissa on lisälaitehydraulilinja. Useimmat työkoneet, kaivinkoneet ja nostimet sisältävät sen, joten laite sopii myös vuokrakäyttöön tai useilla koneilla operoivalle urakoitsijalle. Kompakti koko tekee laitteen helpoksi kuljettaa ja ottaa käyttöön. Hydraulimagneetti lisälaiteena monipuolistaa yrityksen kuormankäsittelykykyä.

 

 

 

Hydraulimagneetit

Täydellinen nostomagneetti, joka toimii joka koneen hydrauliikalla:

Materiaali- ja romun kuormaajat, kaivinkoneet, nosturit, kuorma-autot, purkutyökoneet, kuormaajat jne.

Romumetallin kuormaus, kierrätys, erottelu, siivous ja käsittely, valut, raudat, leikkeet, lastut, kuona jne.

Toimii laajalla moottorin kierrosalueella, pieni öljyvirtaustarve. Automaattinen jännitteensäätö. Helppo painonappiohjaus koneen ohjaussauvaan. Nopea automaattinen vastamagnetisointi lajittelutoiminnalla. Helppo kiinnitys ketjuilla, pikakiinnityslevyllä tai kouratatilla.

Lataa Hydraulinen Magneetti -esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.