Dynaset

HG Hydrauligeneraattorit

Hydrauligeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tehokkaasti tasaiseksi, korkealaatuiseksi sähköksi. Tuotettu sähkö soveltuu kaikenlaisille laitteille, kevyistä työvälineistä raskaisiin toimilaitteisiin.

Laadukasta sähköä hydrauliikasta

Hydrauligeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tehokkaasti tasaiseksi, korkealaatuiseksi sähköksi. Tuotettu sähkö soveltuu kaikenlaisille laitteille, kevyistä työvälineistä raskaisiin toimilaitteisiin.

Käyttövoimaa missä ja koska tahansa

Kun työkoneessa on hydrauligeneraattori, sähkönsaanti kaikkiin tarpeisiin on turvattu aina, missä tahansa. Pienen kokonsa ja suuren tehonsa ansiosta hydrauligeneraattori soveltuu erikokoisiin ja -tyyppisiin työkoneisiin.

Edullista sähköntuotantoa

Toisin kuin vanhanaikaiset generaattoriyksiköt, hydrauligeneraattori tuottaa sähköä muun työn ohessa. Näin sähkön kVA-kustannus jää alhaiseksi.

Luotettava, kestävä ja turvallinen

Hydrauligeneraattori käynnistyy luotettavasti eikä vaadi erillistä polttoainetta. Tärinätön käynti ja automaattinen pyörintänopeuden säädin takaavat tasalaatuisen sähköntuoton. Hydrauligeneraattorin avulla työkoneen hydrauliikasta saadaan korkealaatuista sähköä missä tahansa. Hydrauligeneraattori on kytketävissä turvallisesti kaikkiin hydraulijärjestelmiin. Mitoiltaan ja painoltaan hydrauligeneraattori on vain noin puolet vastaavantehoisesta polttomoottoriyksiköstä. Silti se käynnistää suurenkin sähkömoottorin helposti. Dynaset-laatu takaa suuren toimintatehon ja hydrauliikalle ominaisen korkean kuormituskapasiteetin.DYNASET HG Hydraulic Generator Providing Electricity for a Worksite


DYNASET HG 6,5kVA minikaivurissa


DYNASET HG 6,5kVA henkilönostimessa

DYNASET HG 3,5kVA minikaivurissa

Vakiomallit

 

IP54-mallit

60Hz mallit

60Hz mallit

 

Hydrauligeneraattori


TUTUSTU: Dynaset YouTube-videot

Hydrauligeneraattorit

Tehokasta sähköä aina mukana työssä:

Kaivinkoneet, nostolavat, kuorma- ja pakettiautot, nosturit, laivat ja veneet, palo- ja pelastuskalusto, kaivoskoneet, tehoyksiköt jne.

Sähkötyökalut, työvalot, lämmittimet ja jäähdyttimet, hitsauskoneet, 1- ja 3-vaihemoottorit jne.

Kompakti koko- helppo asennus, hiljainen toiminta ilman erillistä moottoria ja polttoainetta. Laadukkaat käämiosat ja automaattinen hydraulitaajuussäädin takaa hyvän sähkön laadun ja jännitesäädin pitää ulostulon vakiona kuormituksesta riippumatta. Täydellinen voimalaitos ylivirtasuojalle, vikavirtasuojalla ja suko- ja 3-vaihepistorasioilla. Pistorasiakeskus varusteineen voi olla myös erillää kaapelin päässä. Hydrauliikan luotettavuus, tärinätön käynti ja huippulaadukkaat osat takaavat pitkän huoltovälivapaan käyttöiän. Erikoisvahva akselitiiviste sallii vastapaineen paluulinjassa.

Lataa hydrauligeneraattori-esite

 

Dynaset Oy 2011 | All rights reserved.